Roest Architectuur heeft een ontwerp gemaakt voor een strakke bedrijfslounge, direct aan het water van de Maas.

De wens van de opdrachtgever was om een buitenlounge te creëren waar tijdens lunches en bedrijfsbijeenkomsten genoten kan worden van het prachtige uitzicht over de Maas. We hebben hiervoor een supereenvoudig volume ontworpen wat vrijwel uitsluitend bestaat uit een prominent houten dakvlak en één gesloten geveldeel waarin de achterwand van de keuken is opgenomen. De rest van het volume is geheel transparant: op die manier wordt het zicht op de rivier vanuit het bestaande kantoor behouden en ontstaat vanuit de lounge een prachtig panorama over de Maas. Functioneel bevat het paviljoen alleen een zitgedeelte en een keuken,  het overstekende dakvlak zorgt voor beschutting tegen regen en verzorgt schaduw tijdens warme zomerdagen. Het dakvlak is bedekt met levend groen zodat het uitzicht vanuit het naastgelegen kantoor fraai is, tevens helpt de massa van dit dakpakket met het controleren van de temperatuur (warmte).

Work Hard. Relax harder….