Roest Architectuur heeft opdracht gekregen voor de herbestemming en ontwikkeling van een gebouw en kavel aan de Ceintuurbaan te Rotterdam. Ook dit project wordt samen met LIJNN uitgewerkt, dit gaat lekker!

Het bestaande gebouw is gebouwd als autoshowroom en is sinds enige tijd beschikbaar voor andere functies. Het project omvat de transformatie en herbestemming van het gehele bestaande gebouw. Aan de zijde van de Ceintuurbaan wordt de bestaande showroom omgebouwd tot een moderne kantoorruimte inclusief bijbehorende ondersteunende functies. Het betreft hier kleine kantoorruimtes voor creatieve zelfstandigen vanaf ongeveer 30m² tot maximaal 150m², verhuurbare afzonderlijke desks, gave vergaderfaciliteiten en een superhippe centrale ontmoetingsruimte bar 🙂 Het achterste gedeelte van het gebouw dat dienst deed als werkplaats en magazijn wordt omgebouwd tot bedrijfsruimtes voor kleine bedrijven, variërend van 200 tot 900m² BVO.

Het parkeerterrein achter het terrein grenst direct aan het woongebied in het Kleiwegkwartier. Hier worden ongeveer 33 st. stadsappartementen gerealiseerd in een haakvormig bouwvolume, een hele mooie klus op een toplocatie.

De planvorming is momenteel in volle gang, inhoudelijke updates volgen soon!