Roest Architectuur heeft het interieurontwerp gemaakt voor het nieuwe Centrale Bureau van een zorginstantie uit Capelle a/d IJssel. Het ontwerp biedt ruimte voor alle ondersteunende en managementafdelingen van de instelling, in totaal voor zo’n 35 medewerkers verdeeld over een oppervlakte van ca. 800m². Het doel van de opgave is de samenwerking tussen de medewerkers van het kantoor en de verschillende zorglocaties uit de regio zo optimaal als mogelijk te maken.

In nauwe samenspraak met een werkgroep vanuit de opdrachtgever is een aangename balans gevonden tussen open en gesloten ruimtes, tussen concentratie-, flex- en overlegplekken en is op een aantal plekken ruimte gemaakt voor een meer informele setting. De komende tijd gaan we verder aan de slag met het uitwerken en ontwerpen van het interieur. De afbeeldingen hierboven geven een beeld van de structuur van het ontwerp aan het einde van de schetsontwerp-fase.

Teaser: het uiteindelijke ontwerp wordt in ieder geval niet zoals de afbeeldingen die hierboven zijn weergegeven, maar daarover later meer 😉