Het schetsontwerp voor de nieuwe woning in het buitengebied van Mijnsheerenland is deze week gepresenteerd bij de welstandcommissie en werd daar zeer positief ontvangen!

De woning bestaat uit een geheel gelijkvloers woonprogramma dat verhoogd wordt aangelegd ten opzichte van het omliggende maaiveld. Om de ‘lage en uitgestrekte’ gebouwmassa te accentueren is gekozen voor een gevelopzet waarbij ruim overstekende dakranden het beeld bepalen. De toepassing van warme rood-bruin gekleurde gevelstenen geeft het gebouw een natuurlijke uitstraling die goed past op de plek binnen de landelijke context.

De komende weken wordt het plan verder uitgewerkt en wordt de basis voor een bouwteam gevormd met uitvoerende partijen en andere adviseurs. Het project is vanaf de eerste schetsen in ArchiCAD ontworpen en gepresenteerd aan de opdrachtgever, in 2D, 3D en Virtual Reality (waarover later meer!)Ontwerp woning Mijnsheerenland krijgt vorm!