• Opdrachtgever: Div. opdrachtgevers
  • In samenwerking met: Tenniglo Architects
  • Locatie: In en rondom Paramaribo, Suriname – Google Maps Link
  • Jaar: 2015 – heden

  • Status: Diverse stadia, van ontwerp tot uitvoering / oplevering

Sinds mei 2015 heeft Roest Architectuur een samenwerking met Tenniglo Architects, een architectenbureau gevestigd in Paramaribo, Suriname dat geleid wordt door een Nederlandse architect. Het aantal projecten en werkzaamheden waaraan gezamenlijk gewerkt wordt is heel divers: variërend van simpele ontwerpimpressies tot het van A tot Z ontwerpen en begeleiden van (nieuw)bouwprojecten. Het contact tussen de beide bureaus verloopt primair via digitale communicatie (Skype etc.) en minimaal één keer per jaar aangevuld met een bezoek aan Suriname.

De samenwerking tussen beide bureau’s zorgt voor een figuurlijke ‘brug tussen Nederland en Suriname’: Roest Architectuur heeft vanuit Nederland reeds een aantal ontwerpen gemaakt voor Surinaamse en Nederlandse opdrachtgevers. De communicatie in het ontwerptraject gebeurt hier in Nederland, de engineering en bouwbegeleiding van de projecten in Suriname vindt plaats door Tenniglo Architects vanuit Suriname.

Op deze projectpagina staan een aantal verzamelde beelden van projecten in Suriname die een beeld geven van de werkzaamheden. De beelden op deze pagina worden periodiek vernieuwd.

Indien er meer informatie over één van deze projecten gewenst is kunt u contact opnemen met Roest Architectuur, wij beantwoorden uw vragen graag!