Roest Architectuur heeft een verbouwplan opgesteld voor een woning te Zuid-Beijerland. De bestaande jaren ’70 woning verkeert bouwkundig en constructief nog in een prima staat, maar kan op het gebied van uitstraling en duurzaamheid een (flinke) boost gebruiken!

De woning wordt aan de buitenzijde geheel voorzien van een frisse nieuwe uitstraling waarbij de kleuren van de kozijnen en gevelvlakken aangepast worden. Aan de achterzijde wordt het bestaande dakterras voorzien van een dakopbouw waardoor er ruimte ontstaat voor een riante master bedroom met aangrenzende badkamer en kastenkamer. Op de begane grond wordt de trap geheel vernieuwd en wordt er een nieuwe leefkeuken geplaatst op de plek waar momenteel de keuken en bijkeuken zijn gelegen.

In de as van de entree wordt een houten volume met daarin grote glasvlakken geplaatst. Door de nieuwe glasvlakken krijgt de woning in het hart een lichte en leefbare woonkwaliteit en ontstaat er vanuit de tuin een spannend gevelbeeld.

Deze restyling zorgt samen met de isolatie van de gebouwschil, zonnepanelen en vernieuwde installaties voor een geheel up-to-date nieuwe woning in een charmant bestaand gebouw!

BestaandNieuw
BestaandNieuw